Carinthia og Leatherman - To mærker med fokus på kvalitet

417.dk

417.dk er en af Danmarks mest spændende forhandlere af militærudstyr. Deres store og imponerende udvalg tæller udelukkende produkter fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte, som fx Carinthia og Leatherman, som du kan læse meget mere om i de følgende afsnit eller inde på den overskuelige og brugervenlige hjemmeside, www.417.dk.

Carinthia - Soveposer, regnbukser m.m. fra Østrig

Carinthia er et østrigsk mærke, som blandt kendere er højt elsket. Og så snart du har prøvet en af deres jakker, soveposer, regnbukser eller andre af deres gode produkter, vil du da også hurtigt forstå, hvorfor Carinthia har opnået denne respekterede status i branchen. Navnet kommer fra den sydlige provins af samme navn i Østrig, og deres popularitet strækker sig ikke blot ind over militær-, men også jagt- og outdoor-feltet. Carinthia er altid garant for høj kvalitet, og med fingeren på pulsen er det populære mærke også karakteriseret ved innovation. 417.dk forhandler naturligvis et bred udsnit af produkter fra Carinthia – alle sammen til rigtig gode og konkurrencedygtige priser.

Køb multitools fra Leatherman hos 417.dk

Leatherman er et revolutionerende mærke, som i dag er bredt ud over hele verden. I midten af deres succes og katalog står deres multitools, som enhver handymand med respekt for sig selv ejer. Man kan kalde et multitool fra Leatherman for verdens mindste værktøjskasse, og funktionaliteten i disse produkter er ikke til at tage fejl af. I dag laver Leatherman også bits, etuier og meget mere. Disse kan du selvfølgelig købe hos 417.dk, som bl.a. også forhandler reservedele til multitools fra Leatherman, der også er karakteriserede ved at være enormt æstetiske og i rigtig høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det dygtige, venlige og hjælpsomme personale fra 417.dk, som foruden deres velassorterede webshop også har en stor butik i Gjerlev J.

Så hvorfor ikke købe dine produkter fra Carinthia og Leatherman hos 417.dk allerede i dag? Du vil bestemt ikke fortryde det!