Tessies - Krystaller og drømmefangere til salg

Tessies

Tessies forhandler krystaller, sten og drømmefanger online. Køb fra et flot udvalg af spirituelle smykker, figurer og symboler online via www.tessies.dk.

Flotte krystaller og natursten - Gode priser på tessies.dk

Tessies forhandler krystaller og sten heriblandt unikke natursten med tekst. Køb fra et håndplukket udvalg af krystaller og sten som ametyst, muskovit og flourit. Leder du efter den perfekte, betænksomme gave, så bliver du nødt til at se dette krystaludvalg. Køb polerede sten og lommesten i mange afskygninger. Du finder også en bog, der er en stenguide, ligesom du at købe bogen Krystalnøglen på tessies.dk. Du finder et utal af sider med krystaller og sten, der er spækket til randen med flotte og funklende typer. Hvis du er stor fan af krystaller og naturlige sten, er Tessies webshoppen lige noget for dig.

Drømmefanger til at fange dine mareridt

Leder du efter en drømmefanger? Køb hos Tessies, som sælger mytologiske drømmefangere i flotte design. Vælg imellem et væld af størrelser og typer på tessies.dk, der sælger farverige modeller til at hænge på soveværelset eller andetsteds. Lad de gode drømme filtrere igennem hullet i midten og de dårlige drømme sidste fast i det viklede stykke på fangeren. Tessies har flotte drømmefangere, der er den perfekte gave til en person, der døjer meget med mareridt. Dette produkt har en lang historie, og på tessies.dk finder du et ekstra stort udvalg med mange skønne modeller og naturligvis med helt fantastiske detaljer. Start med at fange dine drømme i dag. Køb en skøn drømmefanger hos Tessies, der har side efter side med flotte modeller online.

Tessies forhandler drømmefangere og krystaller online, men denne webshop tilbyder også meget andet inden for spirituelle smykker og unikke symboler samt figurer med forskellige historiske og mytologiske baggrunde. Det er f.eks. muligt at købe armbånd, prismer, buddhafigurer og et stort udvalg af produkter med engle som tema. Klik ind på www.tessies.dk, og shop røgelse, penduler, duft lamper, øreringe og meget mere i smukke design.