Find vareelevatorer og løfteborde i høj kvalitet hos JEMA LIFT

JEMA LIFT

Der er hos JEMA LIFT altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter og løsninger. Sortimentet byder bl.a. på vareelevatorer og løfteborde, som er fremstillet i egen danske fabrik.

Vareelevatorer i høj kvalitet

JEMA LIFT byder på et bredt udvalg af forskellige vareelevatorer, som findes i høj kvalitet. Vareelevatorerne kan bruges til mange forskellige formål, og ses ofte brugt i industrien, til at løfte forskelligt gods. Vareelevatorerne fra JEMA LIFT fremstilles efter saks -eller truckprincippet, hvilket betyder at den bliver indbygget i en skakt med døre eller fritstående afskærmning. Med en vareelevator gøres det nemt og tilgængelig at flytte gods mellem 2 eller flere etaer/niveauer, for at mindske presset på kroppen. JEMA LIFT’s vareelevatorer kommer alle med funktioner som låsepaler for niveausikring, rørbrudssikring af alle cylindere, skridsikkert gulv og sikkerhedsspærre til service. Bag alle produkterne ligger mere end 40 års erfaring, så man er sikret at få et godt og funktionelt produkt. Læs mere om de mange forskellige muligheder på www.jemalift.dk, og find den rigtige løsning til dig.

Løfteborde med høj funktionalitet

Der findes hos JEMA LIFT også et godt udvalg af løfteborde med høj funktionalitet. De hydrauliske løfteborde er ideelle i industrien, til at løfte og fragte forskelligt gods, så presset mindskes fra ryggen. Grundet af de mange års erfaring som ligger bag løftebordene, sikres et produkt med udstyr i topkvalitet, som virker langvarigt og pålideligt. Derudover er der med JEMA LIFT’s løfteborde taget højde for sikkerhed, så ingen kommer til skade, ved brug af deres produkter. Løftebordene kommer i forskellige størrelser, hvor der findes borde med kapaciteter fra 500 kg. til 10 tons. Der er også mulighed for at få lavet et løftebord efter eget ønske, hvis man har nogle specifikke krav til dette. Undersøg mulighederne på www.jemalift.dk.

Besøg JEMA LIFT allerede i dag, hvis din virksomhed er på udkig efter nye løsninger, der gør hverdagen nemmere.