Hus og have

Skurvogne og beboelsespavilloner til salg på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder salg af skurvogne. Køb beboelsespavilloner, kontormoduler, mandskabsvogne og meget mere via www.focusmoduler.dk, der skræddersyer løsninger til private og erhverv. Bestil både nyt og brugt til konkurrencedygtige priser online.

Badeværelsesfliser og gulvfliser i fantastisk kvalitet

Danskfliselager.dk

Køb flotte badeværelsesfliser fra Danskfliselager.dk, der forhandler gulvfliser og klinker i god kvalitet og fra et stort udvalg. Se også sortimentet af laminatgulve, udendørs fliser og tilbehør online på www.danskfliselager.dk eller i et af deres showrooms.

Godt sortiment af produkter til imprægnering af fliser og havefliser i god kvalitet her

Flise Bent

Mangler I et tip til et sted at købe havefliser, køkkenfliser eller badeværelsefliser online? Så er her et godt et af slagsen: hos Flise Bent har de lige nu et væld af forskellige flotte fliser, og helt sikkert også nogen der vil passe perfekt ind i jeres drømme køkken, have eller badeværelse. Alle fliser er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og så naturligvis at de skal være ekstra flotte. Og så er der altså virkelig mange spændende underkategorier af fliser man kan vælge imellem. Læs mere i artiklen herunder.

Online forhandler af alt lige fra bakker til makeup tasker i høj kvalitet

AU Maison

Hos AU Maison finder du flotte design fra Danmark indenfor både interiør, brugskunst, makeup tasker, tekstiler m.m. Alt er designet i Danmark og produceret i enten Danmark eller Europa. Og det gælder alt fra tekstiler til møbler, bakker og andre smukke genstande, der vil kunne udgøre smukke detaljer i dit hjem.

Den Gamle Brugs sælger brændeklodser samt andet brænde til området i Kalundborg

Den Gamle Brugs logo

Hos Den Gamle Brugs har de super godt styr på alt der har med brænde at gøre, og der leveres til hele Sjælland. Således kan du blandt andet købe brændeklodser, brændestave, brændetårne og mange andre typer. Man leverer blandt andet brænde i Kalundborg samt i en række andre sjællandske byer. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

NovaSolar tilbyder bl.a. varmepumpe montering og luft til vand varmepumper til gode priser

NovaSolar

NovaSolar forhandler ikke kun solcelleanlæg, luft til vand varmepumper og andre produkter relateret til disse. De kan også hjælpe deres kunder med varmepumpe montering. Den populære forhandler med den imponerende produktliste er altså meget mere end en webshop, og hvis du kunne tænke dig at blive klogere på foretagendet, skal du bare læse med her.

Hos Harald Nyborg finder du bl.a. et drivhus i flot design og en praktisk trailer

Harald Nyborg

Tøv ikke med at besøge www.harald-nyborg.dk når du leder efter praktiske ting til hjemmet. Her finder du alt fra trailere og plæneklippere til drivhuse, trampoliner, telte og meget andet. Her er alle produkter af god kvalitet og at finde til skarpe priser – på den måde kan du hurtigt få fyldt hjemmet op med vigtige og essentielle ting til både hus, have og fritid.

Find pools i alle prisklasser på www.pooloasen.dk

PoolOasen.dk

PoolOasen.dk har et særdeles bredt udvalg af forskellige typer swimming pools hjemme lige nu, og med sikkerhed også én som vil passe godt ind i jeres have. blandt andet kan man købe en såkaldt keramisk pool, lige som man også kan vælge en stålpool med liner. Præcist hvad det ér, det kan du læse mere om i artiklen her, hvor du desuden også kan læse mere om nogen fordelene ved at handle hos PoolOasen.dk.

Kajdis Algerens tilbyder bl.a. facaderens og rens af træterrasse til gode priser

Kajdis Algerens

Kajdis Algerens udfører en række forskellige opgaver, så som facaderens og rens af træterrasse. Ved begge anvender man effektive metoder, der er skånsomme ved underlaget, men bestemt ikke mod skidtet. Og tro det eller ej, så lykkes det end da for virksomheden at holde en særdeles miljøvenlig profil, hvor man altid udfører jobs med respekt for natur og miljø. Vil du vide mere om mulighederne inden for facaderens og rens af træterrasse, så læs videre herunder.

Barlinek eller Lava træpiller til markedets bedste priser hos Lakoda

Lakoda

Kigger du efter træpiller? Hvis du er vant til at fyre med disse, så er du nok klar over forskellen på forskellige brands. Der kan nemlig herske en vis kvalitetsforskel. Derfor kan det kun anbefales at fyre med anerkendte mærker. Hos Lakoda finder du biobrændsel fra Lava og Barlinek til stærke priser med afhentning i Tyskland.

Varm hjemmet op med en moderne pilleovn eller pejs i bedste kvalitet

Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter har man specialiseret sig i stort set alt der har med pejs, brændeovne, pilleovn og lignende at gøre. Butikkens ejere har derfor rigtig godt styr på hvad der virker, og kan altid hjælpe jer, hvis i eksempelvis er i tvivl om noget i forbindelse med valg af pejs eller pilleovn. Vil du vide mere om fordelene ved at handle i butikken, kan du læse videre herunder.

Find en bærbar Bluetooth højtaler og en Nicer Dicer i høj kvalitet hos Home Shoppen

Home Shoppen

De holder bestemt ikke igen med et spændende og alsidigt udvalg hos Home Shoppen disse dage! Lige nu kan du blandt andet finde den populære Nicer Dicer, som næsten er et must have i det travle køkken. I en lidt anden kategori, men ikke desto mindre også en lækker tilføjelse til hverdagen, finder man en smart bærbar Bluetooth højtaler, som passer perfekt til sommerdage, hvor man vil gerne have musikken med sig ned i parken eller hvis man er så heldig at skulle på festival, og gerne vil have musik i lejren.

Stort udvalg af støvsugerposer og Zanussi reservedele til stærke priser

Skiftselv.dk

Leder du efter en særlig variant af støvsugerpose, eller skal du bruge særligt udstyr til din opvaskemaskine, kan du hos Skiftselv.dk gøre en god handel. Her føres der udstyr og tilbehør til blandt andet husholdning, bolig og fritid, herunder Zanussi reservedele til stærke priser. Tag et kig på udvalget og gør en god handel.

Find de helt rigtige fliser til dit hjem hos Flisebent

Flisebent

Hos Flise Bent har man rigtig godt styr på alt der har med fliser at gøre. Her kan du finde alt lige fra helt klassiske fliser til dit badeværelse eller køkken, eller super moderne og trendy fliser, så som fliser med trælook eller fliser der ligner dem nede i undergrundsbanen i New York. Med så stort et udvalg af fliser, vil du helt sikkert kunne finde et par fliser der passer helt perfekt til din bolig. Læs mere i artiklen herunder.

Forhandler af reoler og hjørnesofaer

Går du med drømmen om at ommøblere dit hjem, kan du hente meget inspiration fra denne hjemmeside lige her nicehome.dk hvor Nicehome.dk giver dig indblik i deres udvalg af reoler og hjørnesofaer.

Find pejse og brændeovne i god kvalitet fra masser af mærker fra Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter

Mangler du et godt sted at købe pejs eller brændeovne online? Prøv at tage et kig hos Himmerlands Pejsecenter. I begge kategorier er der masser af spændende produkter du kan vælge imellem, og både moderne og mere traditionelle design. Du vil derfor med sikkerhed også kunne finde en pejs og / eller brændeovn som passer perfekt ind i jeres hjem. Klik forbi hjemmesiden allerede nu eller læs mere herunder.

Forhandler af danske filmplakater og billedrammer

Der er flere gode steder du kan købe plakater online på nettet. Foretrækker du at shoppe hos danske webshops, så er Plakatforretningen.dk et rigtig godt bud. Her kan du blandt andet købe danske filmplakater, Zoo plakater, museumsplakater og plakater med en masse andre dekorative og charmerende motiver. Foruden selve plakaterne, så kan du naturligvis inkludere flotte billedrammer i dit indkøb, så dine plakater ser ekstra flotte ud på væggen og ikke bliver slidt.

Køb elektrisk kødhakker og wrapdispenser i god kvalitet hos Home Shoppen

Home Shoppen

Hver gang man besøger Home Shoppen, så bliver man altid mødt af et spændende og ikke mindst bredt udvalg inden for udstyr til hjemmet. Særligt til køkkenet har butikken rigtig meget at byde ind med. Her vil du blandt andet kunne købe en smart og kraftig elektrisk kødhakker, samt den smarte wrapdispenser, som gør det super let at pakke madvarer ind i indpakningspapir og gemme til senere brug. Læs mere herunder.

Nyd den danske sommer i haven med en hyndeboks og teaktræ havemøbler

Direkte Import

Din have skal være lækker at komme i, og du bør have muligheden for at kunne sidde ned og nyde vejret, når sommeren endelig melder sig. Mangler du havemøbler, så bør du tage ind forbi www.direkteimport.dk hvor du kan finde teaktræ havemøbler, samt andet lækkert som en praktisk og uundværlig hyndeboks.

Pages