Sutter med navn fra Philips Avent

Navnesutten

Hos Navnesutten har de et af landets største og mest imponerende udvalg af sutter med navn. Den populære webshop forhandler udelukkende produkter, der matcher deres eget høje krav om kvalitet. Derfor sælger de da også Philips Avent navnesutter for børn i alderen 6-18 måneder. Disse kan du læse mere om i sidste afsnit.

Køb allergivenlige sutter med navn

Noget af det allermest imponerende ved Navnesutten er, at alle deres sutter med navn er uden kemi. Så hvis du ønsker, at dine børn skal bruge sutter med navn, der fx er phthalat-fri, BPA-fri eller PVC-fri, kan du trygt klikke ind på Navnesuttens brugervenlige, lærerige og overskuelige hjemmeside, navnesutten.dk. Her kan du, ud over at se deres store sortiment af sutter med navn, også lære virksomheden bedre at kende. Fx kan det røbes, at webshoppen blev grundlagt tilbage i 2005 og drives af Pia Callesen, som fik idéen til at forhandle sutter med navn, da hun var frustreret over, at hendes børn mistede deres sutter i vuggestuen. Med sutter med navn kan du komme det frustrerende problem med forsvindende og forbyttede sutter til livs.

Philips Avent navnesutter til børn på 6-18 mdr

En af de mest populære producenter af navnesutter til børn på 6-18 måneder er Philips Avent. Deres kvalitetssutter er ikke kun enormt slidstærke – de er også inspireret af naturen omkring os. Således har alle Philips Avent navnesutter en flad/symmetrisk suttedel i silikone. Du behøver dog som bekendt ikke at frygte for ubehagelige og skadelige kemiske tilsætningsstoffer, idet Philips Avent navnesutter er fri for både PVC, BPA og phthalater. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, som fx Philips Avent navnesutter 6-18 mdr, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det passionerede, professionelle og pålidelige personale bag Navnesutten. De kommer nemlig hellere end gerne med et god råd og kyndig vejledning, så du kan få bestilt den helt rigtige sut til dit barn.